Skip to main content
Testpanel
 
 

Clean Energy Testpanel

Bespaartips testen en ervaringen delen

Fijn al die bespaartips, maar werken ze ook echt allemaal? Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen! Welke tips hebben direct effect op je energierekening, met welke tip bespaar je het meeste gas en wat is dé tip voor een duurzame besparing op je stroomverbruik?

Helaas, aanmelden kan niet meer!

We hebben heel veel aanmeldingen ontvangen voor het Clean Energy testpanel! We geven dan ook niet de eerste 50 aanmeldingen een Plugwise, maar geven maar liefst 120 stuks van de Plugwise Smile P1 weg aan de aanmeldingen die er het snelst bij waren. Zit jij erbij? Je ontvangt van ons z.s.m. een e-mail met meer informatie.

Als testpanellid heb je van ons een gratis Plugwise (P1) ontvangen die je kunt aansluiten op jouw slimme meter. Na ontvangst en installatie van de Plugwise en de Plugwise Home app, kan je direct aan de slag. Dit slimme apparaatje geeft je namelijk inzicht in het actuele energieverbruik.

Testpanelleden ontvangen binnenkort van ons een bespaartip om te testen en indien nodig ook de benodigde energiebesparende producten. Met de Plugwise is het mogelijk om de impact is op het energieverbruik te meten! De resultaten en ervaringen van het testpanel brengen wij in beeld en verwerken wij in een blog, want besparen doen we samen. Dus zit je niet in ons testpanel maar wil jij wel besparen op jouw energierekening? Test dan met ons mee en houd onze tips in de gaten.