Testpanel
 
 

Clean Energy Testpanel

Meld je aan en bespaar met ons mee!

Fijn al die bespaartips, maar werken ze ook echt allemaal? Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen! Welke tips hebben direct effect op je energierekening, met welke tip bespaar je het meeste gas en wat is dé tip voor een duurzame besparing op je stroomvebruik? Door je aan te melden bij het testpanel ontvang je de Plugwise gratis per post. Daarmee zie je direct of onze tips bijdragen aan besparing op je energieverbruik en kun je dit delen met ons en onze klanten.

Het testpanel 

Gratis Plugwise 

Direct aanmelden 

Het "Besparen doen we samen" testpanel!

Het testpanel

Heb jij thuis een slimme meter? Meld je dan aan voor ons testpanel en test onze bespaartips samen met andere leden van het panel! Als je lid bent van ons testpanel zullen we je in de komende periode benaderen om producten te gebruiken en te ervaren of het leidt tot besparingen in jouw energieverbruik.

Naast het testen vragen we je om jouw ervaringen door middel van korte reviews met ons te delen. Jouw ervaringen verwerken wij tot leuke blogs met tips & tricks en we delen deze met onze klanten. Zo kunnen we van elkaar leren en ons energieverbruik verder verminderen. Besparen doen we samen!

 

Gratis Plugwise voor testpanel leden

De eerste 50 aanmeldingen voor het "Besparen doen we samen" testpanel ontvangen van ons een Plugwise die je kunt aansluiten op jouw slimme meter. Na ontvangst en installatie van de Plugwise en de Plugwise Home app, kan je direct aan de slag.

Je krijgt met de Plugwise namelijk real-time en historisch inzicht in je energieverbruik. De effecten van onze bespaartips kun je op deze manier direct meten! Door je aan te melden voor ons testpanel zullen wij jou de komende periode benaderen om bespaartips voor ons te testen en de resultaten met ons te delen.

Met de Plugwise app krijg je inzicht in jouw energievebruik, handig om de effecten van bespaartips te meten

Ervaringen kunnen bijvoorbeeld worden gedeeld door een printscreen te maken van de grafieken in de Plugwise Home app en deze aan te vullen met reviews. We willen weten of bespaartips ook daadwerkelijk effect hebben. Tips zoals het korter douchen (met behulp van een douchetimer), het vervangen van je huidige lampen voor LED verlichting of bijvoorbeeld simpelweg de thermostaat een graadje lager te draaien of de was buiten te drogen, ga je met andere leden onder de loep nemen.

Natuurlijk ontvang je van ons de benodigde energiebesparende producten zodat jij deze samen met de andere panelleden kunt testen!

Je kunt je aanmelden tot 17 juni 2022.

 

Aanmelden voor het testpanel!

Test onze bespaartips en aanbevelingen en deel je ervaringen met Clean Energy en onze klanten.