Skip to main content
Groener en duurzamer voor de toekomst van morgen
 
 

Werken aan groen om ons heen

Omdat wij geloven in een groen hart

Heb jij een idee of initiatief dat het begin kan zijn van een grootse verandering? Dan hebben wij jou nodig! Iemand die zich net zo druk maakt om onze toekomst als wij. Samen met jou kunnen wij ons doel voor een groener en duurzamer Nederland bereiken. Doe jij met ons mee? We kunnen jouw groene hart goed gebruiken.

Groen daken met sedum bieden veel voordelen, ontdek ze hier

Haal meer uit je dak door deze te vergroenen | Actie afgelopen

Groene daken

Het klimaat verandert, dat kan niemand meer ontkennen. Hevige neerslag, hogere temperaturen en periodes van droogte wisselen elkaar af. De biodiversiteit vermindert, de hittestress in steden neemt toe en wanneer wij niks doen, wordt dat effect alleen maar groter. Clean Energy zoekt naar slimme, groene en duurzame oplossingen die zorgen voor de wereld van morgen. Een groen dak is zo’n oplossing. Kies ook voor duurzame vierkante meters!

Naar groene daken 

Door de BuyWorld actie beschermen we samen voortaan 3000 m2 aarde!

Deze actie is helaas afgelopen

BuyWorld, red de aarde door haar te kopen

Clean Energy heeft in samenwerking met BuyWorld én met jou als klant blijvend stukken land teruggegeven aan de natuur. Daarmee houden wij de aarde groen en leefbaar voor volgende generaties. De actie is afgelopen maar je kunt BuyWorld en de aarde nodig steeds helpen door het initiatief te steunen.

Meer over BuyWorld 

Winactie | Het beste groene idee 2021

Jouw idee maakt het verschil

Het beste groene idee 2022

Clean Energy streeft naar een toekomst waarin iedere Nederlander zich echt bewust is van zijn energieverbruik en er ook zorgvuldig mee omgaat. Eind december 2022 hebben wij onze klanten middels een winactie uitgedaagd en gevraagd hoe wij dit samen kunnen realiseren.

Bekijk de winactie 

 

Groene samenwerking voor de toekomst

Wij maken het verschil met The Forest Project

Clean Energy en The Forest Project hebben de groene handen ineengeslagen, een duurzame samenwerking voor een groene toekomst van Nederland. Wij zijn super trots dat Clean Energy is toegetreden tot de selecte club van 'Forest Founders'. Samen met jou als onze klant zorgen wij ervoor dat ruim 13.000 m2 bos beschermd wordt, dat de biodiversiteit in stand blijft en dat het bos elk jaar 66.000 kg CO2 blijft opnemen!

The Forest Project 

Clean Energy steunt het Forest Project

Een groene toekomst voor onze kinderen

De Clean Energy Boomplantdag

Het beste groene idee 2021 is de Boomplantdag geworden. Clean Energy is momenteel druk bezig om een educatief pakket samen te stellen die door basisscholen in heel Nederland kunnen worden aangevraagd. Het concept gaat verder dan alleen het planten van een boom. Wij willen beginnen bij het begin. Het ontstaan van een boom, de groei en de zorg, tot het planten van de boom op de grote dag.

De Boomplantdag 

De Boomplantdag van Clean Energy
Elektrisch rijden makkelijk gemaakt met de Recharge laadpas van Clean Energy

E-mobiliteit met groots gemak

Elektrisch rijden met de Clean Energy laadpas

Elektrisch rijden is nog makkelijker met Clean Energy. Door te kiezen voor de Recharge laadpas van Clean Energy kun je op alle laadpalen in Nederland en op wel 100.000 plaatsen in heel Europa laden. Dit realiseren wij niet alleen, maar doen wij met de hulp van Fluctis.

De Recharge laadpas 

Het 1-2-Tree project plant en beschermt bomen en stimuleert daarmee de opname van CO2

De kracht van bomen

Trees for All, bomen zijn er voor iedereen

Clean Energy werkt samen met stichting Trees for All om bomen te planten in zowel Nederland als Oeganda met het 1-2 Tree project. Deze worden vervolgens duurzaam beheerd. Bomen zijn van levensbelang voor een gezond klimaat. Jaarlijks verdwijnen er 3,5 miljard bomen. Help ons de wereldwijde ontbossing te stoppen en plant een boom!

Het 1-2 Tree Project