Skip to main content
Gebruik maken van onze website
 
 

Disclaimer

CleanEnergy.nl

Je kent ze wel; de kleine lettertjes. Het zijn er gelukkig niet zoveel en we hebben ze voor je op een rij gezet.

Door het gebruiken en bezoeken van deze site, stem je in met de volgende voorwaarden en beperkingen.

De website (https://www.cleanenergy.nl/) is met zorg en passie gemaakt. Ondanks dit kan Clean Energy geen garanties geven met betrekking tot de actualiteit, volledigheid en juistheid van de eerder genoemde website. Clean Energy is en kan niet aansprakelijk zijn voor de inhoud, dan wel de informatie of voor de gevolgen voor het gebruik daarvan.

De informatie kan door Clean Energy op elk moment worden veranderd, wanneer dit nodig is. Deze veranderingen kan Clean Energy op elk moment toepassen zonder daar kennisgeving te verlenen.
Links naar andere sites of verwijzingen naar eventuele andere bronnen worden slechts gebruikt ter informatie van de bezoeker en gebruiker van de site (https://www.cleanenergy.nl/). Clean Energy aanvaardt voor de getoonde informatie op andere sites of eventuele bronnen met betrekking tot de inhoud, aanbiedingen of andere zaken geen enkele aansprakelijkheid.

Clean Energy geeft geen zekerheid dan wel garantie voor het foutloos en continu functioneren van de site. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade met betrekking op de toegang en het gebruik van de site sluit Clean Energy uit.