Skip to main content
Met Europese wind energie reduceren we de uitstoot van CO2 en leveren we energie tegen aantrekkelijke tarieven
 
 

Samen bewust vooruit

Groen is dichtbij en voor iedereen

Steeds meer mensen zijn zich ervan bewust dat we midden in een energietransitie zitten. De noodzaak om te verduurzamen wordt groter. Onze ambitie is om een beweging in gang te zetten die meer mensen motiveert om deel te nemen aan een bewuster verbruik van energie en initiatieven die CO2 reduceren of compenseren.

Clean Energy levert enkel 100% groene stroom opgewekt uit zon of wind afkomstig uit bronnen binnen of buiten Nederland. Dit doet Clean Energy vanuit de overtuiging dat wij hiermee een maximale bijdrage leveren aan het vergroenen en verduurzamen van onze toekomst.

100% groen, hoe doen wij dat?

Clean Energy ziet het klimaatprobleem als een globaal probleem dat zich niet aan landsgrenzen houdt. Wij geloven dat duurzame energie het beste opgewekt kan worden daar waar het klimaat en het landschap zich daar het beste voor leent én het rendement het hoogst is.

Wij willen de energietransitie laten slagen maar deze ook zo betaalbaar mogelijk houden! Zon uit Spanje, Italië of misschien wel de Sahara? Wind uit Nederland, Duitsland en Denemarken? En waterkracht uit IJsland of dan toch Noorwegen? Op deze manier werken wij over de grenzen heen aan een duurzame toekomst.

Ons kantoor in Groningen

Onze missie

Onze missie is om samen met onze klanten een positieve bijdrage te leveren aan het oplossen van het klimaatprobleem en willen wij de energietransitie laten slagen. Dit doen wij door te investeren in lokale groene en duurzame projecten.

Onze visie

Een groene en duurzame toekomst is wat Clean Energy voor ogen heeft. Een toekomst waarin groene energie geen keuze meer is, maar een vanzelfsprekendheid. Een toekomst waarin onze kinderen kunnen opgroeien in een schone en leefbare omgeving.

Groen hoeft niet duur te zijn

Wij kijken over grenzen heen. Het klimaatprobleem is een globaal probleem dat zich niet aan landsgrenzen houdt. Clean Energy werkt vanuit de overtuiging dat duurzame energie het beste opgewekt kan worden daar waar het klimaat en het landschap zich het beste voor leent én het rendement het hoogst is. Zo kunnen wij ook in tariefstelling een duurzame partner zijn.

Partners van Clean Energy

Daarnaast werken wij met partners. Via deze partijen kun jij klant worden bij Clean Energy. Hierdoor kunnen wij een nog scherper tarief aanbieden, omdat verschillende werkzaamheden worden uitbesteed. Natuurlijk werken wij nauw samen met onze partners en worden zij continu op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen Clean Energy.
 

 

Een nieuwe naam, een groene toekomst

Vanaf 1 januari 2021 is onze naam gewijzigd en gaat Holthausen Clean Energy B.V. verder onder de naam ´Clean Energy B.V.´. Bij velen zijn wij al langer bekend onder de naam Clean Energy, wat tevens onze huidige handelsnaam is, maar wij wilden dit graag formaliseren. De afspraken die wij met jou gemaakt hebben zijn vastgelegd in een overeenkomst en de algemene voorwaarden. Deze zijn dus niet gewijzigd. Verder blijft Clean Energy gewoon onderdeel van de Holthausen Groep. Er is dus niets verandert voor jou!

Onderdeel van Holthausen Groep

Veiligheid, duurzaamheid, innovatie en samenwerking, dat is waar de Holthausen Groep voor staat. Opgericht als distributeur van Gassen en Gasbenodigdheden en inmiddels ook expert op het gebied van o.a. Veiligheids- en BHV-opleidingen, Brandbeveiliging en Clean Technology. Door elke dag te streven naar een schonere toekomst loopt de Holthausen Groep voorop op het gebied van duurzame oplossingen in Nederland.