Skip to main content
We zijn live met onze nieuwe website
 
 

CleanEnergy.nl is vernieuwd

De plek waar wij samen met jou kunnen werken aan een groene en duurzame toekomst

Onze nieuwe website staat vanaf vandaag online en daar zijn wij super trots op! Wat ons betreft dan ook reden voor een feestje. Want een feestje kunnen wij inmiddels allemaal wel gebruiken. En ok, het is een feestje op afstand, maar toch willen wij deze kans niet laten schieten om samen met jou iets te vieren. Daarom geven we onze klanten een stukje aarde cadeau!

Meer dan een energieleverancier

Naast een nieuwe naam en een nieuwe locatie, vonden wij het ook tijd voor een ‘nieuw gezicht’. Wij hebben ons dan ook de vraag gesteld: “Wie zijn wij en waar staat Clean Energy voor?”. Voor ons is het heel duidelijk: Wij zijn dé energieleverancier voor 100% groene stroom tegen een scherp tarief!

Maar bovenal maken wij met elkaar het verschil en investeren wij samen met jou als klant in een groener en duurzamer Nederland. Samen. Bewust. Vooruit. Tijd om deze drie woorden kracht bij te zetten.

Wij zijn aan de slag gegaan met hoe wij ons aan jullie presenteren. Heb jij bijvoorbeeld de verandering in ons logo al gespot? Met onze nieuwe website vertellen wij in woord en beeld wie wij zijn, onze oude website paste dan ook niet meer bij onze huidige ambities.

Onze nieuwe website is vooral een plek waar wij samen met jou kunnen werken aan een groene en duurzame toekomst. Jij kunt namelijk actief bijdragen door het delen van jouw ideeën! Laat ons weten wat je van het resultaat vindt. Misschien heb jij nog tips of mis je iets op onze nieuwe website? Ook complimentjes ontvangen wij graag 😉 Wij hopen dat jij net zo enthousiast bent over resultaat als dat wij zijn.

BuyWorld & Clean Energy

Een groene en duurzame toekomst voor onze aarde. Dat doel kunnen wij eenvoudig en effectief bereiken door onze samenwerking met BuyWorld. Door gezamenlijk stukken grond te kopen, daar niets mee te doen en daarop de natuur haar gang te laten gaan, houden we eenvoudig en effectief samen de aarde leefbaar voor komende generaties. Soms is juist niets doen de oplossing!

Wij geven jou 5 m² aarde cadeau!

Wij geven om onze aarde, maar Clean Energy geeft ook om jou. De lancering van onze nieuwe website is voor ons feestje en daarom geven wij, in samenwerking met BuyWorld, alle klanten van Clean Energy een stukje van 5 m² aarde cadeau!

Wat moet je hiervoor doen?

Wees er snel bij want deze actie loopt maar tot 2 juli 2021! Zorg er dus voor dat jij op tijd jouw gegevens achterlaat en zo jouw unieke vouchercode ontvangt.

  1. Registreer jouw gegevens via het formulier op de BuyWorld actiepagina
  2. Ontvang per e-mail jouw unieke vouchercode (deze wordt na sluiting van de actie door BuyWorld naar je opgegeven emailadres gestuurd)
  3. Activeer jouw code op BuyWorld.org en neem jouw 5 m² natuur in ontvangst!

Samen kunnen wij de aarde redden! Door jou een stukje aarde cadeau te geven hopen wij dat jij en anderen worden geïnspireerd. Juist nu kan onze wereld wel een feestje gebruiken. Feest jij met ons mee? Wij trakteren!