Skip to main content
Bos voor het Limburgs Landschap
 
 

Groenere toekomst

Clean Energy schenkt bos aan het Limburgs Landschap

Bij Clean Energy zijn we altijd op zoek naar manieren om een duurzaam verschil te maken. Onze nieuwste inspanning richt zich op het behoud van Nederlandse bossen in samenwerking met Stichting Robur en ‘Het Limburgs Landschap’.

Een duurzaam en groen partnerschap

We zijn verheugd te kunnen mededelen dat Clean Energy nu officieel donateur is van Stichting Robur. Deze samenwerking heeft geresulteerd in het schenken van een bos aan ‘Het Limburgs Landschap’. Het doel? De prachtige natuur van ons land beschermen en behouden voor toekomstige generaties.

Waarom bosbehoud?

Terwijl het planten van nieuwe bomen essentieel blijft in de strijd tegen klimaatverandering, geloven we bij Clean Energy dat het voorkomen van ontbossing net zo cruciaal is, zo niet méér. Door bestaande bossen te behouden en te beschermen, kunnen we biodiversiteit waarborgen, CO2 opnemen en een gezondere leefomgeving voor zowel de natuur als onszelf creëren.

Lokaal actief

De keuze voor de Heldense Bossen en in het algemeen voor Nederland heeft een speciale reden. Wij geloven dat lokale initiatieven onze klanten meer aanspreken en directe voordelen bieden voor de CO2-opname en biodiversiteit in Nederland. Het is onze missie om bij te dragen aan organisaties die zich inzetten voor het herstel en de bescherming van de Nederlandse natuur.

Samenwerken aan een groenere toekomst

Dit initiatief is slechts één van de vele stappen die wij bij Clean Energy nemen om een duurzamere toekomst voor iedereen te waarborgen. We hopen dat andere organisaties en individuen geïnspireerd raken om zich ook in te zetten voor natuurbehoud.