Over de winactie
 

De kleinste ideeën maken het grootste verschil

Het beste groene idee 2021

Clean Energy streeft naar een toekomst waarin iedere Nederlander zich echt bewust is van zijn energieverbruik. Wij hebben eind december 2020 onze klanten gevraagd hoe wij dit samen kunnen realiseren. Wie weet heb jij wel dé oplossing om de hoeveelheid CO2 uitstoot te kunnen reduceren. De kleinste ideeën maken namelijk het grootste verschil. Uiteindelijk kies JIJ voor een groene toekomst en daarmee is groen dus dichterbij dan je denkt!

 

Klein gebaar, groots effect

Een fles met een missie

De Dopper. De herbruikbare fles die wegwerpwaterflesjes overbodig maakt. Elke fles maakt het verschil in het schoonhouden van onze oceanen en natuur. Daar helpt Clean Energy graag aan mee! Zo hebben de eerste 100 deelnemers aan onze winactie ‘Het beste groene idee 2021’ dan ook een Dopper gekregen.

Heb jij de winactie helaas gemist, maar heb jij wel een innovatief, duurzaam en groen idee? Deel dan nu jouw idee en verdien een Clean Energy Dopper! Wij geven jou niet zomaar een fles. Het is een fles dat net als Clean Energy op een missie is. Elke Dopper maakt het verschil.

Ik wil een idee delen! 

De Clean Energy Dopper

Het meest groene, unieke en innovatieve idee

Wandelen door jouw eigen stukje bos

Een echte vakjury, bestaande uit medewerkers en samenwerkingspartners van Clean Energy, hebben het beste idee gekozen. Belangrijk in onze keuze is geweest dat het idee uniek, innovatief, creatief en natuurlijk groen is, maar het moet ook te realiseren zijn! De uitvoerbaarheid is dus ook een belangrijk punt geweest in onze keuze.

De winnaar heeft maar liefst 100m² aan eigen bos gewonnen! Dit stuk bos blijft beschermd tegen houtkap, hierdoor blijft de biodiversiteit in stand en alleen dit stuk bos blijft elk jaar 500 kg CO2 opnemen. Op deze manier gaan we ook echt samen bewust vooruit!

Het beste groene idee 2021 is geworden …

Wat zijn wij verrast door de aantallen reacties en de goede ideeën die wij van jullie ontvangen hebben. Voor ons is het duidelijk, niet alleen Clean Energy is op een missie voor een groener Nederland. Onze klanten delen deze missie met ons!

Een echte vakjury, bestaande uit medewerkers en samenwerkingspartners van Clean Energy, hebben kritisch gekeken naar alle inzendingen en na lang overleg uiteindelijk een winnaar gekozen.

Gefeliciteerd Peter Snoeijers, jij hebt het beste groene idee 2021:

De Boomplantdag!

 

Meer over de Boomplantdag 

 

Deel jouw idee

Heb jij ook een groen idee?

Heb jij de winactie helaas gemist, maar heb jij wel een innovatief, duurzaam en groen idee? Deel dan nu jouw idee en verdien een Clean Energy Dopper! Wij geven jou niet zomaar een fles. Het is een fles dat net als Clean Energy op een missie is. Elke Dopper maakt namelijk het verschil in het schoonhouden van onze oceanen en natuur en wij helpen daar graag aan mee.