Skip to main content
Energie besparen met Clean Energy
 
 

Bespaartips

Clean Energy helpt jou vergroenen

In eigen huis energie besparen is gemakkelijker én leuker dan je denkt. Je zet daarmee belangrijke stappen die nodig zijn voor een gezonde wereld en het is daarnaast goed voor jouw portemonnee. Samen gaan wij bewust vooruit en kiezen wij elke dag opnieuw voor een groen en duurzaam Nederland.

Clean Energy bespaartips

Bijna de helft (!) van jouw energierekening bestaat uit verwarmingskosten. Hier valt dus veel winst te behalen. Warm water is goed voor zo’n 13% van de energierekening, alle elektrische apparaten en lampen in huis nemen zo'n 37% voor hun rekening. De vaste kosten voor jouw aansluiting op het gas- en elektriciteitsnet zijn 2% van de energierekening. Tijd om stappen te zetten voor een gezonde wereld en lief te zijn voor jouw portemonnee.

Deel jouw bespaartip 

 

Deel jouw bespaartip!

Wij helpen jou graag op weg om bewustere keuzes te maken en effectief energie te besparen. Maar misschien heb jij wel de tip hoe wij samen Nederland een stukje groener kunnen maken. Of heb jij een tip waardoor wij minder energie gaan verbruiken of er juist verstandiger mee omgaan. Misschien heb jij wel dé tip om de CO2 uitstoot te reduceren. Deel deze tip met ons en wij delen het graag met de rest van Nederland! Want bewuster omgaan met energie begint bij jou en mij.